Yenimahalle Belediyesi'nden araç filosuna takviye

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle Belediyesinden araç filosuna takviye
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2016 13:11

Yenimahalle Belediyesi'nden araç filosuna takviye

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi, yenilediği hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dozerden kepçeye, asfaltlama aracından kamyona, binek araçlardan otobüse kadar tüm araçları ile tam donanımlı olarak vatandaşa hizmet eden belediye, alınan 8 yeni hizmet aracı ile filosundaki araç sayısını 359'ya çıkardı.

KİRALIK ARAÇLARA PARA ÖDEMİYORUZ

Kendi işimizi kendi araçlarımızla yapıyoruz diyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Göreve geldiğimden bu yana belediyemize ait araçlar ile vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Bu araçlarla ilçemizde açılmadık yol, asfaltlanmadık sokak bırakmadık. Kendi işimizi kendi araçlarımız ile yapıyoruz. Kiralık araçlara para ödemiyoruz" dedi.

KENDİ ARAÇLARIMIZI SATIN ALDIK

Kiralık araçların maliyeti yükselttiğini belirten Başkan Yaşar, "Benden önce görev yapan tüm belediye başkanları araçları hep kiralık olarak almış. Biz de gördük ki birkaç yıllık kiralama bedeli karşılığında araçlar belediyenin olabiliyor. Bu yüzden araçları satın almaya, ilçemize kazandırmaya karar verdik. Böylelikle kiralamada harcanan paralarla kendi araçlarımızı satın aldık, almaya da devam ediyoruz. Bu araçlar artık Yenimahalle'ye ait" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!