Yenikent'te oyun grupları projesi

Güncelleme Tarihi:

Yenikentte oyun grupları projesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 11:28

Haberin Devamı

SAKARYA (AA) - Adapazarı Belediyesince Yenikent’teki mevcut parkların kaldırılarak yerine oyun gruplarının konulacağı bildirildi.

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, yaptığı yazılı açıklamada, Yenikent bölgesinde park yenileme çalışması başlattıldığını belirtti.

Karaman ve Camili'de tüm parkların kaldırılarak yerine yeni oyun grupları ve spor aletlerinin yerleştirileceğini ifade eden Özüm, şunları kaydetti:

"Bahar ayının gelmesiyle parklarda tadilat çalışmalarına başladık. Geçen yıl şehir merkezinin de aralarında bulunduğu mahallelerimizde 15 adet yeni park, 20 adet kauçuk zemin ve 25 adet de oyun grubu ve spor parkı yaptık. Bu yıl da park bahçe çalışmalarımıza ilk etapta Yenikent bölgemizden başlıyoruz. Karaman ve Camili’de mevcut 20 parkı tamamen kaldırarak yerine kauçuk zeminli yeni spor aletleri ve oyun gruplarının bulunduğu yeni park yapacağız. Tüm bunların yanında Yenikent’te bir adet futbol ve bir adet voleybol sahası yaparak halkımızın hizmetine sunacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!