Yeni yıla kardan kapanan yolda girdiler

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıla kardan kapanan yolda girdiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2015 01:03

- Manisa'nın Akhisar ilçesi ile Balıkesir arasında kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan yüzlerce vatandaş, yeni yıla araçlarının içerisinde ve yol kenarındaki tesislerde girdi

Haberin Devamı

MANİSA (AA) - Akhisar ilçesi ile Balıkesir arasında kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kapanan karayolunda mahsur kalan yüzlerce vatandaş, yeni yıla araçlarının içerisinde ve yol kenarındaki tesislerde girdi.

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle zaman zaman ulaşıma kapanan Akhisar-Balıkesir arasındaki karayolunu trafiğe açma çalışmaları devam ediyor.

AFAD ve Kızılay ekipleri, uzun kuyruklar oluşturan araçlardaki sürücülere ve yolculara kumanya dağıtıyor.

Bazı sürücüler araçlarının içerisinde yolun ulaşıma açılmasını beklerken, bazıları da yol kenarındaki tesislerde beklemeyi sürdürüyor.

Yol kenarındaki işletmelerde ise yoğunluk yaşanıyor. İşletme sahipleri yılbaşı akşamları çok fazla kişinin gelmediğini ancak yolun ulaşıma kapanması nedeniyle yoğunluk yaşadıklarını ifade ederek, "Yılbaşı akşamı tabiri caizse sinek avlardık, bugün oturacak sandalye bile yok" dediler.

Haberin Devamı

Yolun ulaşıma açılmasını yaklaşık 24-25 saattir bekleyen bazı sürücüler ve vatandaşlar yeni yıla aileleriyle girememenin burukluğunu yaşadığını ifade ettiler.

Bazı sürücüler, "Şu anda ailemizle olmak isterdik. Artık yeni yılı düşünmüyoruz bir an önce evimize, çocuklarımıza kavuşmayı umuyoruz" derken kamyon şoförleri ise "Biz zaten hep yoldayız, kaderimiz bu" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!