Yeni yıl öncesi dostluk gecesi

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıl öncesi dostluk gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2010 00:00

Türk ve Amerikalılar tarafından kurulan İzmir Türk-Amerikan Derneği, düzenlediği yeni yıl kokteyli ile üyelerini bir araya getirdi. Gecede dostluk rüzgarları esti.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’nin NATO’ya üye olmasının ardından İzmir’e görevli olarak gelen Amerikalılar ile Türkler arasındaki ilişkilerin gelişmesiyle iki ülke dostluğunu ve kültür ilişkilerini güçlendirmek amacıyla 1954 yılında bir grup Türk ve Amerikalı tarafından kurulan İzmir Türk-Amerikan Derneği (TAD), düzenlediği yeni yıl kokteyli ile üyelerini bir araya getirdi.İzmir Türk-Amerikan Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karademir ve Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen kokteyle çok sayıda dernek üyesi katıldı.
Birlikte pasta kestiler
 Dernek Müdürü Üner Akdeniz, 2009’un oldukça yoğun geçtiğini, çok sayıda etkinlik düzenlediklerini, İzmirli sanatçıların yanı sıra dünyaca ünlü sanatçıları da İzmirliler ile buluşturarak İzmir’in kültür ve sanatına katkıda bulunmayı ilke edindiklerini söyledi. 2010’un da yine kültür ve sanat etkinlikleri açısında oldukça aktif geçeceğini ve TAD olarak İzmirlileri yine birbirinden başarılı, ünlü sanatçılarla buluşturacaklarını anlattı. Yeni yıl pastasını Dernek Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kesildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!