Yeni nesil asansörler ilgi çekti

Güncelleme Tarihi:

Yeni nesil asansörler ilgi çekti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 13:36

Yeni nesil asansörler ilgi çekti

Haberin Devamı

INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı'nda sergilenen yeni nesil asansörler büyük ilgi görüyor.

Efor Fuarcılık'ın düzenlediği Fuar İzmir Alanı'nda açılan INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı ziyaretçilerine adeta geleceğe yolculuk yaptırıyor. Sektöründen seçkin 107 firmanın stant açtığı organizasyonda özellikle teknoloji ile estetiği buluşturan kabin tasarımları, asansör içi görsel iletişim uygulamaları ve yeni nesil etkileşimli paneller, asansör kazalarının önüne geçmeye yönelik güvenlik ve konfor tabanlı sistemleri ilgi çekiyor. Son derece yumuşak kalkış ve duruş mekanizmasına sahip, yenilikçi ve modern tasarıma sahip 360 derece panoramik görüş sağlayan vakum asansörler ziyaretçilerden tam not aldı. Dikey silindir içerisinde hava basıncı yardımıyla hareket eden vakum asansör, elektrik süpürgesi mantığıyla çalışıyor. Asansörün en üstünde bulunan hava tahliye valfi ile hava akımı kontrol edilerek, kabinin ve yolcuların yukarı doğru hareketi sağlanıyor. Devrimsel nitelikteki vakum asansörleri, kalkış sırasında minimum enerji harcarken; iniş sırasında hiçbir enerjiye ihtiyaç duymuyor; yerçekiminden yararlanarak inişini tamamlıyor. Kablo, makara veya piston bulunmadığı için yağlama ve bakım gereksinimi de minimum düzeyde. Vakum asansörler, minimum alan kullanımı ile yapılara kolayca uyum sağladığı için yeni inşaa edilen veya var olan bir projeye rahatlıkla montajı gerçekleştirilebiliyor.

Güneş enerjisi ile çalışan asansörler ilgi çeken ürünlerin başında geldi. Güneş panelleri ile şarj olan sistem kullanıcılarına kesintisiz hizmet verebiliyor. Kişiyi tanıyan asansörler, dokunmatik asansör butonları, farklı tekniklerle iletişim kurulabilen asansör kabinleri de ilgiyle izlendi.

Asansör sektörünü İzmir'de buluşturan INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı 7-10 Nisan tarihlerinde Fuar İzmir A holünde ziyaret edilebilecek.

İZMİR (DHA)

foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!