Yeni Hyundai i30

Güncelleme Tarihi:

Yeni Hyundai i30
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 18, 2012 09:23

Haberin Devamı

Dünyanın en hızlı büyüyen otomotiv üreticisi Hyundai, merakla beklenen modeli Yeni i30'u ülkemizde satışa sunuldu. Yeni i30'u keşfetmek için hemen tıklayın.

Hyundai'nin Çek Cumhuriyeti'ndeki son teknolojiye sahip fabrikasında üretilen ve bugüne kadar sergilendiği tüm fuarlarda büyük beğeni toplayan Yeni i30, şimdi Türkiye'de. Bir önceki jenerasyonun elde ettiği başarıyı daha da ileri götüreceğinin sinyallerini ilk bakışta veren otomobil, Hyundai markasının Avrupa pazarındaki gücünü büyük oranda artıracak gibi görünüyor.

/images/100/0x0/55eb17f1f018fbb8f8aa9c5a
 

AKICI TASARIM FELSEFESÄ°NÄ°N EN YENÄ° ÃœYESÄ°Â

Yeni i30, Hyundai'nin yeni tasarım felsefesinin bir devamı... Etkileyici görüntüsü, doğadan ve modern mimariden esinlenilerek tasarlandı. Tüm Hyundai modellerinde bulunan karakteristik altıgen radyatör ızgara ve şık far tasarımlarıyla, kendini hemen fark ettiren bir kimliğe kavuştu. Dışarıdan hareket halindeymiş hissi veren atletik görünümü ve kabin içindeki üstün kalite anlayışı, onu sınıfında bir "efsane" olmaya aday hale getiriyor.
 
DONANIM BAKIMINDAN SINIFINDA SÖZ SAHİBİ OLACAK

Haberin Devamı

Geri görüş kamerası, üç farklı sürüş modu, elektronik park freni, Elektronik Stabilite Programı (ESP), Araç Denge Kontrol Programı (VSM), LED gündüz farları, 9 hava yastığı ve daha birçok donanım özelliÄŸiyle Yeni i30, donanım bakımından sınıfının en güçlü üyelerinden biri olacak.Â

SINIFININ EN VERÄ°MLÄ° MOTORLARI ONDA

Yeni i30, ülkemizde 1.6 litre benzinli ve dizel motor seçenekleri ile satışa sunuldu. Dizel motor seçeneğindeki otomatik ve düz vites opsiyonlarında, 6 ileri vites şanzıman sayesinde yüksek performans ve düşük tüketimini bir arada sunuyor. Benzinli motor alternatifinde de 6 ileri düz ve 6 ileri otomatik vites seçeneği sunan Yeni i30'da, direkt enjeksiyon teknolojisine sahip motor kullanılıyor.

DETAYLI BÄ°LGÄ° İÇİN TIKLAYIN...  Â


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!