’Yeni Hayat’ta sürpriz yemek

Güncelleme Tarihi:

’Yeni Hayat’ta sürpriz yemek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2008 00:00

Başbakan Tayyip Erdoğan önceki akşam AKP İstanbul Milletvekili Mesude Nursuna Memecan’ın evinde üniversite, iş ve basın dünyasının bazı isimleriyle 4 saat bir araya geldi.

Erdoğan saat 21.00 sıralarında eşi Emine Erdoğan’la birlikte, Mesude Nursuna Memecan-Salih Memecan çiftinin Taksim’de Yeni Hayat apartmanındaki dairesine gitti. Başbakan’ın eve girmesiden bir süre sonra bazı konuklar da eve gelmeye devam etti. Erdoğan, konuklarla birlikte yemek yedi. Zeytinyağlı yemeklerin ağırlıklı olduğu ve balık da ikram edilen yemek sırasında isteyenlere içki servisi yapıldı. Konuklardan biri Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Ali Koç olunca gecenin asıl konusu da dünkü Fenerbahçe-Galatasaray derbisi oldu. Spor dahil güncel konuların gündeme geldiği yemekte Başbakan Erdoğan’ın oldukça moralli olduğu belirtildi. Erdoğan evden geceyarısı saat 00.30 sıralarında ayrıldı. Diğer konuklar ise evden Erdoğan’dan sonra çıktı. Memecan’ın evine gelen konukların çoğu basın mensuplarına açıklama yapmaktan kaçındı. Eser Karakaş, "Hoş bir ortamda sohbet ettik" derken, Mehmet Altan, Erdoğan’ın 2023 hedeflerini anlattığını söyledi. Toplantıya katılanların isimleri şöyle:

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Deniz Ülke Arıboğan, Sabancı Üniversitesi Rektörü Tosun Terzioğlu, Sosyoloji Profesörü Nur Vergin, Koç Holding Grubu Başkanı Ali Koç, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, işadamı Mustafa Taviloğlu, TESEV Başkanı Can Paker, eski THY Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kozlu, Adana milletvekili Ömer Çelik, gazeteciler Mehmet Altan, Eser Karakaş, Emre Aköz, Nur Çintay.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!