Yeni Cavcav dönemi

Güncelleme Tarihi:

Yeni Cavcav dönemi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2017 10:33

Gençlerbirliği’nde, İlhan Cavcav’ın vefatının ardından yapılan olağanüstü genel kurulda, oğlu Murat Cavcav 708 oyla başkanlığa seçildi.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nin olağanüstü genel kurulu MEB Şura Salonu’nda yapıldı ve İlhan Cavcav’ın oğlu Murat Cavcav, 708 oyla kırmızı-siyahlı ekibin yeni başkanı oldu. Faaliyet ve yönetim kurulu raporlarının ibrasının ardından Murat Cavcav, delegelere duygu yüklü bir konuşma yaptı. Kötü günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp acılarını paylaşanlara ailesi adına teşekkür eden Cavcav, şunları söyledi:
“G.Birliği Türkiye’nin en başarılı kulüplerinden biridir. 28 yıldır Süper Ligde aralıksız mücadele eden 5 takımdan biriyiz. Eğer G.Birliği bugün buradaysa hakkını verelim İlhan Cavcav sayesindedir. G.Birliği’ni nereden aldı, nereye getirdi şahitleri sizlersiniz.”

ONUN İLKELERİNE SAHİBİM

İlhan Cavcav’ın kulübe seçildiğinde 15 yaşında olduğunu dile getiren Cavcav, şöyle devam etti:
“Maçtan önce kampa girecek yer yoktu. Bahçelievler’deki evimizi maçtan önce dinlensinler diye futbolculara tahsis ederdi. Antrenman için sabit yer yoktu. İlhan Cavcav kapı kapı gezdi. Dönemin Cumhurbaşkanı, Bakanları ve belediye başkanlarına gitti. Kulüp iki küçük odadan çıkıp bugünkü tesislerine kavuştu. Bugün kimseye tek kuruş borcumuz yok. Hatta kasada mevcudumuz var. İlhan Cavcav’ın kurduğu sistem sayesinde kulüp kimseye muhtaç değil. Ben onun tecrübesine hemen sahip olamam bu kolay değil ama onun ilkelerine sahibim. G.Birliği’nin alt yapısı futbolcu fabrikası olmaya devam edecek. Çünkü geleceğimizin tek garantisi alt yapımızdır. Ben, gençlerin, G.Birliği’nin muradı olmak istiyorum. G.Birliği’nin muradı ise başarılı olmak, elbette bir gün şampiyon olmaktır.
Cavcav’ın yönetim kurulunda; Murat Yıldız, Murat İşcan, Arda Çakmak, Arif Ölmez, Merdan Hürmeydan, Hıfzı Kuruşa, Kerem Doğan, Sinan Gürsoy, Şahin Kartal, Osman Kaçar, Sertaç Muratal, Mehmet Gür, Aykut Akalın, Hakan Kaynar, Cem Şükrü Kaya, İsmail Özkan, Kemal Yurttakalan ve Bülent Üstündağ yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!