Yellow Pages Teknosa’nın dijital haritalar ajansı oldu

Güncelleme Tarihi:

Yellow Pages Teknosa’nın dijital haritalar ajansı oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 14:01

Teknosa lokasyon bazlı dijital pazarlama ajansı olarak Yellow Pages’ı seçti.

Haberin Devamı

Yellow Pages, Türkiye genelindeki tüm Teknosa mağazaları için, dijital harita platformlarında lokasyonların kurulumu, güncellenmesi ve bakımı hizmetlerini gerçekleştirecek. Bu hizmet sayesinde Teknosa’ya ulaşmak isteyen müşteriler, kendilerine en yakın satış noktasını online haritalar ve navigasyon uygulamaları üzerinde doğru noktada ve kolayca bulabilecek. Yellow Pages, manuel coğrafi kodlama sistemi ile tüm Teknosa mağazalarının coğrafi kodlarını tek tek çıkartacak ve haritalar üzerinde güncellenmesini sağlayacak. 

Gün geçtikçe önemi artan Google My Business platformu, eksik ya da düzgün yönetilmediğinde, arama başta olmak üzere önemli pazarlama ve satış fırsatlarının kaçmasına sebep oluyor. Lokasyon bazlı dijital pazarlama hizmetlerinde uzmanlığı ile ön plana çıkan Yellow Pages, Google My Business ile şimdiye dek Türkiye’de 15 binden fazla lokasyonun kurulum ve yönetimini gerçekleştirdi. Bu deneyimini Teknosa’ya da sunacak olan Yellow Pages, coğrafi kodu çıkarılmış Teknosa lokasyonlarının Google My Business Locations, Google+ ve Google Haritalarında açılması, doğru içeriğe sahip olması, güncellenmesi ve yönetilmesini de sağlayacak.

Haberin Devamı

YellowPages, Teknosa için Türkçe ve İngilizce Süper Sayfam isimli özel sayfalar oluşturuyor. Bu sayfalar üzerinden kullanıcılar, marka ile ilgili tüm iletişim bilgilerine, mağazaların çalışma saatleri, ödeme yöntemleri, mağazaların büyüklüğü, kampanya duyuruları, mağazada sunulan markalar gibi bilgilere ulaşabiliyorlar. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!