Yazıcı: Dünyada yapılan en büyük projeler 5-6 tanesi Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Yazıcı: Dünyada yapılan en büyük projeler 5-6 tanesi Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 15:43

Yazıcı: Dünyada yapılan en büyük projeler 5-6 tanesi Türkiye'de

Haberin Devamı

Aytekin KALENDER/RİZE, (DHA) - AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, dünyada yapılan projelerin en büyük 5-6'sının Türkiye’de yapıldığını söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, seçim bölgesi Rize’de ziyaretlerini sürdürüyor. Rize Esnaf ve Sanatkarlar Birliğini ziyaret eden ve başkanlığa yeni seçilen Güven Aksoy ve yönetimi tebrik eden Yazıcı’ya, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Ak Parti Rize İl Başkanı Ali Haydar Er ve partililer eşlik etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, vatandaşa ve esnaf sanatkara hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirterek: “Hizmetlerimiz karşılığında vatandaşımızdan ‘Şu sorunlarımız vardı, onları hallettiniz. Ülkemizi büyüttünüz, itibarımızı artırdınız. Allah razı olsun.’ demeleri bizim beklentimiz. Biz bununla mutlu oluyoruz. Şu an dünya ölçeğinde projeleri sıralayın. Bakın dünyada diyorum sıralayın en büyüklerinin 5-6 tanesi Türkiye’de yapılıyor. Rize’ye bakarsak Ovit Tüneli, Rize havalimanı, Lojistik Merkez bunlar büyük projeler. Denize dolgu ile yapılan dünyanın 3. Türkiye’nin ise 2. Havalimanı Rize’de olacak. Bu proje 1 milyar 350 milyon liraya mal olacak. Hizmete girmesiyle havalimanı yılda 3 milyon yolcuya hizmet verecek. Türkiye hepimizin Rize hepimizin. Oy kullanırken kim hizmet üretiyor, kim daha iyi hizmet yapabilir, herkesin vizyonu belli buna bakmak lazım. Hemşerilerimiz de iyi biliyor Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Rize Güneysulu Recep Tayyip Erdoğan. Biz de onunla beraberiz. Rizeli hemşeriliğini sandıkta göstermesi gerekiyor.” dedi.   
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!