Yazdı çizdi parayı verdi yine olmadı

Güncelleme Tarihi:

Yazdı çizdi parayı verdi yine olmadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2012 00:00

Baba’nın 8 sene önce bir broşür halinde dönemin yönetimine aktardığı 100. yıl hedefleri, kağıt üzerinde kaldı.

Haberin Devamı

KARŞIYAKA Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’ın, kulübün 100. kuruluş yıldönümünün kutlanacağı 2012’de hayata geçmesi umuduyla sekiz sene önce belirlediği hedeflerin pek çoğu kağıt üzerinde kaldı. Kaf-Kaf’ın en büyük hamisi olan Selçuk Yaşar, geleceğe ışık tutması için, “Karşıyaka... Yıl 2012...  Süper Spor Kulübü” başlığı altındaki 16 maddelik bir broşür hazırlayıp, 17 Haziran 2004 tarihinde dönemin başkanı Levent Aziz Güngil ve ekibiyle paylaştı. Karşıyaka taraftarının “Baba” dediği 87 yaşındaki Selçuk Yaşar, kulübün geleceğini kurtaracağına inandığı projelerin hayata geçebilmesi için maddi ve manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı.

Geleceğe ışık tuttu

KSK’nin 2012’ye kadar 10 branşta faaliyet gösterip, en az 3 dalda şampiyonluk mücadelesi vermesi gerektiğini belirten Yaşar, Mavişehir’e 20 bin kişilik stat, 5 bin kişilik salon, Bostanlı’ya havuz, lokal ve tenis kortları yapılmasını istedi. Çiğli Selçuk Yaşar Kampüsü, Yamanlar Futbol Kampüsü, KSK Tv, Yalı Tesisleri’nin tapusunun alınıp marina yapılması, ülke çapında mağazalar açılması, borsada hisse satışı, KSK heykeli ve Asım Ligleri’nin yeniden kurulması da Baba’nın hedefleri arasındaydı.

Büyük hayal kırıklığı

Haberin Devamı

KSK’de şu an futbol, basketbol, voleybol, tenis ve yüzme olmak üzere 5 branş faaliyette. Futbolda Süper Lig hedefi tutturulamadı. Voleybol takımı 2. Lig’e düştü. Stat için kazma vurulmadı. Yalı Tesisleri 10 yıllığına devralınabildi. Mağazalar yalnız ilçe çapında açıldı. Havuz, marina, tv, şirketleşme, futbol kampüsü, Asım Ligleri hayal oldu. Mavişehir’de spor salonu isteği Üniversiade kapsamında, kulüp heykeli isteği ise Belediye Başkanı Cevat Durak ve Dr. Bülent Zeren’in çabalarıyla hayata geçti.

YAŞAR NELER İSTEMİŞTİ

10 branşta faaliyet.
En az 3 branşta şampiyonluluğa oynanması.
Çiğli Selçuk Yaşar Kampüsü.
Yamanlar Futbol Kampüsü.
Marina ve Yelken Tesisleri.
Bostanlı Plajları.
Lokal ve Tenis Tesisleri.
Bostanlı Yüzme Havuzu.
Mavişehirde’de 20 bin kişilik stat.
Mavişehir’de 5 bin kişilik salon.
Yalı Tesisleri’nin tapusunun alınması.
KSK Tv.
Borsada halka arz.
KSK Heykeli.
Ülke çapında mağazalar.
Asım Ligleri’nin başlatılması.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!