SOYUNMA ODASI

FENERBAHÇE, yarışta kalmak için her maç kazanmak zorunda. Ve bunun verdiği baskıyla sahada olmak da hiç kolay değil.

Haberin Devamı

Kayserispor’un ilk 11’inde altı yeni transfer vardı. Fakat Sergen hoca sanki uzun zamandır bir arada oynayan bir takım kurmuş...  Ama can derdindeler...

Rakibe elbette ki saygı duyacaksın... Ama bu saygı korkuya dönüşürse sahada sorun yaşarsın. Bu korku futbolcuların bireysel korkusu değildir. Bu korku, düşünce korkaklığıdır. Sen Fenerbahçe isen cesaretinle ve etkinliğinle ön planda olmak zorundasın.

Lens, Alper veya başka biri bir şey yapsın maçı kazanalım’ diye düşünürsen olmaz.  Böyle bir sistem yok.

Soyunma odasındaki düşüncedir sana gereken cesareti ve o güveni aşılayan.

FİNALLERİN ADAMI

Fenerbahçe bu maçı kazansaydı yarışın içinde kalacaktı. Belki de rakiplerin alacağı sonuçlarla yine yarışta kalacak, fakat bu düşünce bir noktadan sonra Fenerbahçe’yi şampiyonluktan uzaklaştıracaktır.

Haberin Devamı

Maçta yediği gollerden sonra tepki vermeye çalışan bir Fenerbahçe takımı vardı sahada. O da rakibin skoru koruma adına düştüğü ürkeklikten kaynaklanıyor olabilir.

Haftalardır Fenerbahçe’nin oyunu tıpkı taraftarı gibi beni de tatmin etmiyor ve etmedi de...

Sergen Yalçın bu kısacık sürede aslında çok bahanesi olmasına rağmen takım üzerinde önemli gelişmeler sağladığını dün bize gösterdi. Bulundukları konum belki her maça final niteliği katıyor olabilir, fakat finallerin ismi Sergen Yalçın takımından bu baskıyı alacaktır.

Kayserispor’u tebrik ediyorum. Üç puan için değil,  cesur oyun anlayışı, ortaya koydukları karakter ve etkili futbollarından dolayı...

Bir paragraf da Kayserisporlu Varela’ya açmak istiyorum. Gerçekten muhteşem oynadı.

Tebrikler...

Yazarın Tüm Yazıları