Kelebek gibi uçtu, arı gibi soktu

Aytemiz Alanyaspor parolası "3 puan", kazancı "6 puan" olan maçı muhteşem oyunla farklı kazandı

Haberin Devamı

Karşılaşmaya çok etkili başlayan ev sahibi takım, ilk dakikadan itibaren sağlı sollu ataklarıyla Gençlerbirliği kalesini ablukaya aldı. Ve beklenen gol 6. dakikada geldi. Emre, Vagner Love işbirliğini yeni transfer Fernandes usta bir vuruşla tamamladı.Erken gelen gol Alanyasporlu futbolcuların iştahını daha da açtı.
Haftalardır oyuna hep yenik başlayan turuncu yeşilliler, golün getirdiği avantajın keyfiyle sahada basılmadık yer bırakmadı.Verilmeyen penaltı bile onları durduramadı ve ilk yarı Vagner Love'ın 2-0'lık üstünlüğüyle bitti.

ALANYA'YA BAHAR GELDİ
İkinci yarıda yine Alanyaspor'un müthiş baskısı ve golü vardı. Sahanın yıldızlarından Emre Akbaba plaseyle farkı 3'e taşıdı. Bu gol maçın kırılma anı oldu ve Gençlerbirliği oyundan tamamen düştü.Nerdeyse hatasız oynayan Toros leoparı, biraz şanslı olsa tarihi bir farka imza atabilirdi. Kaleci Haydar terlemedi bile.Hakem Ümit Öztürk son düdüğünü çalarken tribünlerde Samanyolu şarkısı söyleniyordu.

Haberin Devamı

TÜNELİN IŞIĞI GÖRÜNDÜ
Heyecan dolu karşılaşma bana, Muhammet Ali'nin "Kelebek gibi uçar, arı gibi sokarım" sözlerini hatırlattı. Yenilenmiş Alanyaspor kupa için lige verilen arayı iyi değerlendirmiş. Devre arası transferleri önemli katkısı büyüktü. Teknik Direktör Saffet Susiç ve yardımcısı Elvir Baliç takıma sınıf atlatmış. İyi oynayan çok, görevini yapmayan yoktu. Bu coşku Alanyaspor'u korku tünelinden çıkarır.iPad'imden gönderildi

Yazarın Tüm Yazıları