Gol festivali

BU Mancini enteresan bir teknik adam. Bazen öyle seçimler yapıyor ki, sadece oyuncular ve biz şaşırmakla kalmıyoruz, rakipler bile garip karşılıyor.

Haberin Devamı

Bazı oyuncular için iyi oynamak tehlikeli bir durum oluyor. Öyle ki,çok iyi oynayan Eboue birkaç hafta ortadan kayboluyor ama hiç beklenmedik maçta formayı alıyor. Hiç olmayacak maçta Hajroviç sahaya çıkıyor ama bir daha görene aşkolsun. Sabri meselesi tamamen garip. Üst üste iyi maçlar çıkaran Sabri birden buhar olup kayboluyor. Gerçi Sabri’nin buharlaşmasının sebebi kontratındaki “30 maç oynarsa sözleşme uzar” maddesi olsa gerek.

DROGBA YERE SERDİ

G.SARAY artık “Arena Klasiği” haline gelen ve uzun süre devam edecek gibi gözüken bir iç saha maçı kazandı. Belki de Arena’da oynadığı en rahat maçlardan biriydi. Rakibi maçtan koparan Drogba’nın kafa şutu oldu. Efsane dinlenmiş ve yenilenmiş hali ile çok etkili oynadı. Maçın her bölümünde iyi işlerin hepsinin merkezinde olan Drogba, kafalardaki oluşan kötü imajı da silip attı.
Sneijder ile Telles’in çok kısa bir süredir beraber oynamasına rağmen uyumu dikkat çekici olmanın ötesinde etkili de olmaya başladı. Bunun iki önemli sebebi var.
1-Telles’in ofansif yönünün iyi ve deneyen bir oyuncu olması.
2-Bindirmelerinde direkt sonuca yönelik koşular yapması.
Telles’in attığı, golle sonuçlanan koşularının bundan önce çok benzerlerini gördük. Sneijder’in elini rahatlatan ve alternatif oluşturan koşuları ile Telles kuvvetlendikten sonra daha iyi işler yapacak.

Haberin Devamı

ÇOK ŞEY KAÇIRDILAR

SCARFACE Burak ise kendine geldi ve gollerini attı. Sneijder çok iyi oynadı, attırdı ve attı. Drogba şov yaptı. Anlayacağınız Arena’da tam bir “Gol Festivali” vardı. Gollerin her çeşidi, asistler ve zevkli bir maç. İzlemeye gelmeyen çok şeyler kaçırdı. Galatasaraylı oyuncular az emekle, çok iş yaptılar. Takımda herkes görevini yeterince yerine getirdi ve haklı bir galibiyet alındı.

ANADOLU VİZESİ...

G.SARAY için Arena’daki maçları nasıl alışılagelmiş hale dönmüşse, deplasman da bir o kadar sorun olarak duruyor. Şampiyonluk vizesi Anadolu’da. Vizeyi almak istiyorlarsa Anadolu’yu istila etmeliler. Elbette bir Arena performansı zor ama yarısını oynasalar, istedikleri sonuçları alırlar.
MAÇIN İYİSİ: Bir golcünün yapacağı herşeyi yapan Drogba.
MAÇIN KÖTÜSÜ: Düşmeye ve yıkılmaya hazır Akhisar Bld. takımı.
MAÇIN HAKEMİ: Kararlardan çok ağzından çıkan tartışılır.

Yazarın Tüm Yazıları