Yavuzaslan Şanlıurfa’da Ziyaretlerde Bulundu

Güncelleme Tarihi:

Yavuzaslan Şanlıurfa’da Ziyaretlerde Bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2015 16:02

TÜRKÇE KONUŞAN ÜLKELER ULUSLARARASI GAZETECİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI GÜNGÖR YAVUZASLAN, ŞANLIURFA'DA ZİYARETLERDE BULUNDU, İLE ÖZGÜ SIRA GECELERİNE KATILDI.

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan, Şanlıurfa’da ziyaretlerde bulundu, ile özgü sıra gecelerine katıldı.
Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan, Şanlıurfa’nın Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile bir araya geldi. Demorkolla bir süre görüştükten sonra gazeteciler için düzenlenen sıra gecesine de katılan Yavuzaslan, "Şanlıurfa gayet güzel bir kentimiz. Ülkemizin eşsiz güzelliklerini burada da görmek mümkün. Belediye Başkanımızda bizi gayet güzel ağırladı. En kısa zamanda yeniden gelip, buraları daha uzun bir şekilde görmek ve tanımayı istiyorum" dedi.
Düzenlenen sıra gecesinde konuşan Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol da şöyle konuştu: "İlçemizin tanıtımına büyük önem veriyoruz. Dünya’nın en eski eseri olarak bilinen Göbeklitepe ilçemiz sınırlarında. Sadece Haliliye değil Şanlıurfa’da da bulunan tarihi eserlerimiz çeşitli ülkelerinin övündüğü eserlerden daha önemli. İlimiz bir peygamberler kenti. Bunu dünyaya tanıtmayı hedefliyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!