Yavuzaslan’dan Tvnet’e Kutlama

Güncelleme Tarihi:

Yavuzaslan’dan Tvnet’e Kutlama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 15:06

TKÜUGD GENEL BAŞKANI GÜNGÖR YAVUZASLAN'DAN TVNET'E KUTLAMA

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan, Albayraklar şirketler gurubu bünyesinde faaliyet gösteren TVNET televizyonunun yeni tesislerine geçmesinden dolayı bir kutlama mesajı yayınladı.
Yavuzaslan yaptığı açıklamada, “İlkeli yayın, gerçek habercilik ilkesini benimseyen TVNET kanalını İstanbul’da dünya standartlarında yeni tesislerinden dolayı tebrik ediyoruz. Türk medyasının uluslararası alanda güçlü ve modern tesisleşmesini ve kurumsallaşmasını uluslar arası medya örgütü olarak her zaman destekliyoruz. Derneğimiz faaliyet gösterdiği alanlarda TVNET gibi kurumların faaliyetlerine en üst düzey destek verecektir.Bizler TVNET kanalının, Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri tarafsızlık ilkesiyle ekrana taşımasının yanı sıra haberle yorumu birbirine karıştırmaması ilkesini her zaman takdir ile izliyoruz. Tüm TVNET ailesini kutluyor çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan ayrıca İstanbul Topkapı’da bulunan yeni tesisleri ziyaret ederek tüm çalışanları ve yöneticileri kutladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!