Yatırım Danışmanı Enes Su, "Beylikdüzü ve Esenyurt'a yatırım yapmak için çok sebep var"

Güncelleme Tarihi:

Yatırım Danışmanı Enes Su, Beylikdüzü ve Esenyurta yatırım yapmak için çok sebep var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 13:33

Yatırım Danışmanı Enes Su, "Beylikdüzü ve Esenyurt'a yatırım yapmak için çok sebep var"

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA)- GAYRİMENKUL ve yatırım danışmanı Enes Su, yatırım için Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin tercih edilme nedenlerine dair açıklamalarda bulundu.

Esenyurt'taki konut dokusunun eğiliminin, güvenlikli ve sosyal imkanı bol olan site tipi projeler yönünde olduğunu söyleyen Su, "Esenyurt Bölgesi İstanbul ulaşım sisteminin önemli noktalarından bir tanesi. Bu da şehir insanı için önemli bir faktör. Orta vadede ulaşım açısından planlanan yatırımlar ile bölgenin daha da büyüyeceğini öngörebiliriz. Konumu itibariyle Atatürk Havaalanı’na ve bölgedeki birçok alışveriş merkezine yakın olması da önemli bir detay. Çünkü son yılarda yatırımcılar ve ev almak isteyenler AVM çevresini tercih ediyor. Bu da bölgedeki konut piyasasını hareketlendiren en önemli faktörlerden biri" diye konuştu.

Avcılar - Beylikdüzü metrobüs hattının açılmasıyla birlikte bölgedeki fiyat artışının hızla yükseldiğini dile getiren Su, "Büyümenin en önemli nedenlerinden biri de tartışmasız metrobüs ulaşımıdır. Ayrıca 16 kilometre uzunluğundaki Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt metro hattı sayesinde bölgeye olan talebin daha da artması bekleniyor. Mahmutbey-Bahçeşehir - Esenyurt metro hattı, Mahmutbey istasyonundan başlayarak doğu-batı istikametinde devam edecek ve TEM otoyolunun kuzeyinde Esenkent Mahallesi'nde sona erecek. Mahmutbey-Bahçeşehir - Esenyurt metrosunun ilk durağı olan Mahmutbey istasyonu, Kirazlı-Başakşehir - Olimpiyatköy ve Kabataş-Mahmutköy raylı sistem hatlarıyla entegre olacak. Metro hattı tamamlandığında bu bölgedeki konut fiyatlarında ikinci bir yükseliş dalgası beklenebilir" ifadelerinde bulundu.

(FOTOĞRAF)

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!