Yatalak Ve Engelliler Ambulans İle Oy Kullanmaya Gelecek

Güncelleme Tarihi:

Yatalak Ve Engelliler Ambulans İle Oy Kullanmaya Gelecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 12:04

DÜZCE'DE YATALAK VE ENGELLİ VATANDAŞLAR AMBULANS İLE OY KULLANMAYA GİDECEK.

Düzce’de seçim ile ilgili her türlü tedbir alındı. Yatalak ve engelli vatandaşların oy kollanması için Düzce İl Sağlık Müdürlüğü görev yapacak. 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için 31 Ekim Cumartesi günü ile 1 Kasım 2015 Pazar günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak.
Düzce Halk Sağlığı Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri Birimine kayıtlı hastalar 112’yi arayıp talep ettikleri takdirde oy kullanmak için yardım alabilecekler. Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri oy kullanmak isteyen yatalak ve engellileri ambulans ile oy kullanacakları noktalara götürecek.
NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK OLACAK
26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacağından Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının yazısında "Üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası olmayan resimli ve resmi bir kimlik belgesi ibraz eden seçmenin oy kullanabilmesi için, bu belgelerin yanında ayrıca seçmen bilgisi kağıdını veya Nüfus Müdürlüklerince verilmiş nüfus kayıt örneğinin ibraz edilmesi şarttır" hükmü yer almaktadır. Bu hüküm gereğince 31 Ekim Cumartesi günü ve 1 Kasım 2015 Pazar günü seçmenlerin taleplerinin yerine getirilebilmesi amacıyla tüm İlçe Nüfus Müdürlükleri açık tutulacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!