Yaşar, Personeliyle Bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Yaşar, Personeliyle Bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2015 13:53

BAYRAM TATİLİNDE İLÇEYİ KARIŞ KARIŞ GEZEREK VATANDAŞLA BAYRAMLAŞAN YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞAR, TATİLİN ARDINDAN İLK MESAİ GÜNÜNDE DE PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLADI.

Bayram tatilinde ilçeyi karış karış gezerek vatandaşla bayramlaşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, tatilin ardından ilk mesai gününde de personelinin bayramını kutladı.
Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma programına CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Ankara Milletvekilleri Aylin Nazlıaka, Şenal Sarıhan, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Hüseyin Boran, Yaşar Neslihanoğlu, CHP milletvekili adayları, muhtarlar ve STK temsilcileri de katıldı.
“BAYRAMI LAYIKIYLA İDRAK EDEMEDİK”
Ülkede yaşanan terör olayları ve Hac’da şeytan taşlama esnasında meydana gelen izdihamda çok sayıda hacının hayatını kaybetmesi nedeniyle buruk bir Kurban Bayramı yaşadıklarını kaydeden Yaşar, “Ne yazık ki hem ülkemizde hem de İslam coğrafyasında akan kanlar nedeniyle Kurban Bayramı’nı Allah’ın emrettiği şekilde layıkıyla idrak edemedik. Kardeş kanının aktığı, ülkenin kamplara bölündüğü bu döneme bayram demek içimden gelmiyor” dedi.
“BU BAYRAMLARI DA ARAYACAĞIZ”
Türkiye’nin herkese yetecek kadar büyük bir ülke olduğunu ifade eden Yaşar, “Ülkeyi yönetenler kaynakları halk için eşit bir şekilde kullansa, kin ve nefret söylemlerinden uzak dursa açlık olmaz, yokluk olmaz, terör olmaz, Anadolu çocukları 20’li yaşlarda toprağa düşmez, bu sıkıntıların hiçbiri yaşanmaz. Bize muasır medeniyetler seviyesini gösteren Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden, cumhuriyetin değerlerinden uzaklaşırsak inanın bu bayramları da arayacağız” ifadelerini kullandı.
YENİMAHALLE’DEN MİLYONLUK YATIRIMLAR
Yenimahalle’ye yaptığı hizmetleri de anlatan Yaşar, “Yenimahalle’ye 55 yılını veren biri olarak söylüyorum, 7 senede yapılan 70 senede yapılmadı. Bayramda bütün bölgeyi gezdim, vatandaşın memnuniyetini görmek benim için en büyük mutluluk oldu. Bu senede belediye ekiplerimiz ilçenin dört bir köşesinde hizmet üretmeye, devasa projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu sene ilçemize 20 yeni park kazandıracağız, 2 yeni kreşi hizmete açacağız, Karşıyaka’ya 40 milyonluk yatırım yapıyoruz. Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi hem pazar ihtiyacına hem de vatandaşların sosyal kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek. Yine Batıkent Stadı yakında hizmete girecek. Çocuklarımız için Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ne bir çocuk müzesi yapıyoruz. Şentepe’de de İkinci Bahar Dayanışma Merkezi ve YENİMEK kurs merkezini de önümüzdeki aylarda açıyoruz” dedi.
Altyapı çalışmalarının da son sürat devam ettiğini belirten Yaşar, yine bu yıl ilçedeki 105 devlet okuluna, 30 camiye ve 5 sağlık ocağına 10 milyonluk kaynak harcadıklarını belirtti.
“BİZİM DİLİMİZ MEVLANA’NIN, YUNUS EMRE’NİN DİLİ”
Yenimahalle’nin kaynaklarını Yenimahalle’ye harcamaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Yaşar, “Hiçbir güç cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’yi cumhuriyetten koparamayacaktır. Çünkü bizim dilimiz Mevlana’nın, Hacı Bektaş’ın, Pir Sultan Abdal’ın, Yunus Emre’nin dili. Bizim insana bakışımız onların bakışı. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan onur duyan herkesi seviyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!