Yarı final kuraları çekildi

Güncelleme Tarihi:

Yarı final kuraları çekildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2018 12:10

Yarı final kuraları çekildi

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen 19'uncu Tarım ve Seracılık Festivali Halı Saha Futbol Turnuvası yarı final karşılaşmalarının kuraları çekildi.

Kura çekimi Kumluca Belediyesi Şehir Stadı'nda gerçekleştirildi. Kura çekimine Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, belediye meclis üyeleri, 2018 Kumluca Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Metin Özkan, Kırkpınar başpehlivanlarından Orhan Okulu ve takım temsilcileri katıldı.

Takımlara başarılar dileyen Başkan Hüsamettin Çetinkaya, "Batı Antalya'nın en uzun soluklu ve en katılımlı Halı Saha Futbol Turnuvamız normal takvime göre 15 Nisan Pazar günü oynanacaktı. Ancak bu tarihte Antalyaspor'umuz için önem taşıyan Konyaspor karşılaşması aynı saate rast geldi. Batı Antalya bölgesinde yaşayan sporseverlerin Antalyaspor'a destek verebilmeleri için turnuvamızın yarı final karşılaşmalarının 14 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da oynanmasına karar verdik. Antalyaspor'umuza Konyaspor karşısında başarılar diliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!