Yardım melekleri sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

Yardım melekleri sevindirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 11:57

Yardım melekleri sevindirdi

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Antalya Şubesi'nce ihtiyaç sahibi 160 aileye gıda yardımı yapıldı.
TYSD Antalya Şubesi Başkanı Havva Çobanoğlu, yönetim kurulu ve üyeleri un, bulgur, pirinç, kuru fasulye, salça, makarna, sıvı yağ, çay, şeker gibi birçok çeşit gıda maddesinin bulunduğu kolileri önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine verdi. TYSD Antalya Şube Başkanı Havva Çobanoğlu, her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda maddesi yardımı yaptıklarını, bayram sonrası da aileleri ziyaret edip eşya ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti.
Sadece gıda desteğinde bulunmadıklarını kaydeden Çobanoğlu, "Ailelerin sağlık sorunlarıyla da yakından ilgileniyoruz, sosyal güvencesi olmayanların tedavilerini yaptırıyor, ilaçlarını satın alıyoruz. Ayrıca üniversite öğrencilerine de burs veriyoruz. Derneğimizde Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde açtığımız kurslarımızda da genç kız ve ev hanımlarına el sanatları ve mesleki eğitimler veriyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!