Yapının ustaları Başkent’te buluştu

Güncelleme Tarihi:

Yapının ustaları Başkent’te buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2012 02:34

Yapının ustalarını bir araya getiren 25. Yapı Fuarı, 200 firmanın katılımıyla ATO Congresium’da açıldı. Başkent’te binlerce ürünün sergilendiği fuar 23 Eylül’e kadar açık kalacak.

Haberin Devamı

Anadolu’nun en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı, ATO Congresium’da açıldı. Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen, Türk yapı malzemesi sektörünün en köklü ve büyük buluşmalarına ev sahipliği yapan Yapı Fuarı, Ankara’da 25. kez yapı profesyonellerini buluşturuyor. Fuar, 200’den fazla katılımcı firma ve binlerce ürün çeşidiyle 23 Eylül’e kadar açık kalacak. YEM Genel Müdürü Barış Onay, Anadolu’da yapı sektörünün nabzının bu fuarda tutulabileceğini söyledi.

Yüzde 20 büyüdü

Fuarın geçen seneye göre yüzde 20 daha büyüdüğünü aktaran Onay, “Bu büyümeyi firma katılımlarının sayısından ve geçen seneki fuar alanının yetersiz kalmasından görebiliyoruz. 200’den fazla firma ile fuarımız büyüdü. Bu sene İstanbul ve Anadolu’dan da birçok firma katıldı. Bu durum Ankara’nın bir cazibe merkezi olduğunun göstergesi. Ziyaretçilerimiz de profesyonellerden oluşuyor. Fuarlarda ziyaretçiden sayısından çok ziyaretçi kalitesi önemli. Ankara Fuarı bizim için her zaman profesyonel ziyaretçilerin yüksek olduğu bir etkinlik. Bu sene de aynı şekilde olacak” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Anadolu’nun kalbi

Ankara’nın özellikle Esenboğa Havalimanı’nın yenilenmesinden sonra değişmeye başladığını söyleyen Onay, şöyle konuştu:
“Şehre yapılan sanayi tesisleri Ankara’nın memur kenti yerine sanayi kenti olduğunun göstergesi. Sanayi kenti oldu çünkü fuarlara ilginin artmasından bunu görebiliyoruz. Ankara doğal olarak bütün Anadolu’nun kalbi. Fuarımız 23 Eylül’e kadar açık kalacak ve 30 bin ziyaretçi bekliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!