Yangın çıkan evdeki köpek itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı

Güncelleme Tarihi:

Yangın çıkan evdeki köpek itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 16:11

- Antalya'da bir binanın beşinci katında çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri, evdeki köpek engeliyle karşılaştı - İtfaiye ekiplerinin, sahibi tarafından köpeğin banyoya kilitlenmesiyle müdahale edebildiği yangında bir kişi dumandan etkilendi

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Antalya'da bir binada çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri, evdeki köpek nedeniyle zor anlar yaşadı.

Altındağ Mahallesi 247 Sokak'taki Tatlı Apartmanı'nın 5'inci katından dumanlar çıktığını gören vatandaşlar, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bir alt katta balkondan yardım isteyen Süleyman M'yi yangın merdiveniyle kurtardı. Dumandan etkilendiği bildirilen Süleyman M, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri, apartmanın elektriğini kestikten sonra merdivenlerle 5'inci kata çıkarak yangına müdahale etmek istedi. Eve girmeye çalışan itfaiye ekipleri, evdeki doberman cinsi "Darkman" adlı köpek nedeniyle zor anlar yaşadı.

Bu sırada eve gelen ev sahibi Ahmet Temizkan, köpeği banyoya kilitledi. Köpeğin kilitlenmesinin ardından itfaiye ekipleri köpeğin 2 yavrusu ile evde kafeslerde bulunan kuşları dumandan etkilenmemeleri için balkona çıkardı.

Haberin Devamı

Yangın, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması ile söndürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!