Yalova’daki amatör maçta 7 kırmızı kart olay çıkarttı

Güncelleme Tarihi:

Yalova’daki amatör maçta 7 kırmızı kart olay çıkarttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 18:27

Yalova’daki amatör maçta 7 kırmızı kart olay çıkarttı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)-YALOVA’da 2. Amatör Küme’de İdmanocağıspor ile Sugören Gençlerbirliği’nin karşılaşmasında ev sahibi olan İdmanocağıspor’a 5, deplasman ekip olan Sugören Gençlerbirliği’ne 2 olmak üzere toplam 7 kırmızı kart çıktı. Taraftarlar duruma tepki gösterince, maçta olaylar çıktı.
Yalova 2'nci Amatör Küme A Grubu'nda İdmanocağıspor ile Sugören Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Sugören Gençlerbirliği maç sonunda rakibini 3-2 yendi. Karşılaşmanın 31’inci dakikasında ev sahibi ekipte Fatih Bektaş, maçın hakemi Abdullah Çetin Çelik'e yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kart gördü. Bu esnada hem futbolcular hem de taraftarlar saha içerisine girdi. Duruma Yalova Emniyeti müdahale etti. Bu esnada İdmanocağıspor'da Tayfun Algül ve Şaban Göksu da kırmızı kart gördü.
Olaylı maçta ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda İdmanocağıspor'da Aykut Bektaş gole giden topa elle dokununca kırmızı kart gördü. Bu esnada yine ev sahibi ekipte yedek kulübesinde bulunan Cem Çil de kırmızı kart gören bir diğer futbolcu oldu.  Maçın uzatma bölümlerinde de konuk ekipteki Çağatay Yılmaz ve İbrahim Yavuz kırmızı kart gördü. Sugören Gençlerbirliği uzatmada bulduğu golle maçı 3-2 olarak sonuçlandırdı.  Yalova Emniyet Müdürlüğü çevrede güvenlik önlemi alarak taraftarların dağılmasını sağladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!