Yalova'da 'Yardım et izi kalsın' projesi başladı

Güncelleme Tarihi:

Yalovada Yardım et izi kalsın projesi başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 16:07

Yalova'da 'Yardım et izi kalsın' projesi başladı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’nın Çiftlikköy ilçesindeki 75'inci Yıl Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri 'Değerler Eğitimi Projesi' Kasım ayı etkinliğinde yardımlaşma konusunu işledi.
Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun bu kapsamda Çiftlikköy 75. Yıl Namık Kemal Ortaokulu’nu ziyaret etti. Değerler eğitimi alanında uygulamaya konulan 'Yardım et, izi kalsın' sloganı ile başlayan sosyal sorumluluk projesi, öğrenciler arasındaki yardımlaşmayı, dayanışmayı, birlik ve beraberliği güçlendirecek aynı zamanda müdürlükçe başlatılan 'Cerablus ve El Bab’da Hayata Umut, Eğitime Destek Ol' yardım kampanyasına katkı sunmuş olacak. Projenin bir diğer hedefi de Yalova’da bulunan görme engelli öğrencilere 'Sesli Kitap' hazırlamak olarak belirlendi. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, şöyle dedi:
“İnsani ve vicdani değerleri ön plana çıkarıp, bunları gündemde tutacak ve 'iyilikte yarışınız' düsturu ile hareket ederek, iyiliklerin hâkim olduğu bir dünyayı çocuklarımızla kuracağız. Öğrencilerimizin kişilik gelişimlerini doğru yöneterek; topluma, sorun üreten değil çözüm üreten öğrenciler yetiştirmek temel hedeflerimiz arasındadır. Bu hedefle yapılmış olan 'Yardım Et, İzi Kalsın Projesi'nde emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Böyle anlamlı projelerin, güzel değerlerle donanmış ve istikbale güvenle bakacağımız nesillerin yetişmesine de vesile olmasını diliyorum.”

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!