Yalova’da otobüs terminalinde yangın tatbikatı

Güncelleme Tarihi:

Yalova’da otobüs terminalinde yangın tatbikatı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2017 12:41

Yalova’da otobüs terminalinde yangın tatbikatı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirildi. Personelin tam kadro katıldığı tatbikatta Yalova İtfaiye Müdürlüğü ekibi tarafından yangın, yangının çıkış sebepleri, yangına müdahale gibi konularda bilgiler verildi.

Senaryo gereği terminal personeli yangın söndürme tüpleri ile olay yerine gelerek alevlere müdahale etti. Personelin tek tek gerçekleştirdiği yangın söndürme işlemi başarı ile sonuçlandı. Yalova Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü Yavuz Bingöl, eğitim ve tatbikatları çok önemsediklerini söyleyerek, “24 saat hayatın canlı olduğu terminalde tatbikat yapılınca daha anlamlı oluyor. Terminalde risk faktörü daha yüksek. Burada yaşanması muhtemel felaketler konusunda daha bilinçli olmalıyız. İnsanlar yaşarken riskleri göz ardı edebiliyor. Bir anda hiç aklımıza gelmeyen şeyler başımıza gelebilir. Felaketler yaşanmadan tedbir almalıyız. Tatbikatta görev yapan tüm personelimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Terminal personeli tarafından gerçekleşen tatbikat esnasında personelin alevlere müdahalesini izleyen yolcular da alkışları ile tatbikata destek verdiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!