Yahyalı bayrama hazır

Güncelleme Tarihi:

Yahyalı bayrama hazır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2017 14:34

Yahyalı bayrama hazır

Haberin Devamı

YAHYALI(Kayseri), (DHA)- YAHYALI Belediye Başkanı Esat Öztürk, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış pazarında incelemede bulundu.
Kurban satış pazarındaki çalışmaları yerinde inceleyen Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmek istediklerini söyledi. Öztürk, şöyle dedi:
"Yahyalı Belediyesi olarak, geçen yıl kurban satışı yapan esnaflarımıza kurban satış pazarını daha sağlıklı hale getirmek için sözümüz vardı. Sözümüz doğrultusunda hayvan satış pazarımızın üzerini file ile kapatıyoruz. Pazarımızın aydınlatılması ile ilgili bir sözümüz daha vardı. Onu da yerine getiriyoruz. Ayrıca pazarımızın stabilize olan yolunu da asfaltladık. Hemşehrilerimiz buraya geldikleri zaman pazarımızı güzel, düzenli ve sağlıklı şartlarda görecek. Biz de verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz.”
Başkan Öztürk, halın aldıkları kurbanları pazarın hemen arkasında bulunan, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın çıkardığı yönetmeliğe uygun hale getirdikleri mezbaha da kestirebileceğini bildirirken, "Mezbahanın yanı sıra ilçemiz içerisinde hal bölgesini kurban kesim noktası belirledik” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!