Yahşihan'ın Yurtkur Caddesi yenileniyor 

Güncelleme Tarihi:

Yahşihanın Yurtkur Caddesi yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 10:55

Yahşihan'ın Yurtkur Caddesi yenileniyor 

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/YAHŞİHAN(Kırıkkale), (DHA)- KIRIKKALE'nin hızlı gelişen ilçesi Yahşihan'da yaz dönemiyle birlikte belediyenin projeleri doğrultusunda çalışmalara hız verildi. Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yahşihan'ın en ünlü mahallesi Yenişehir Yurtkur Caddesi'nde ışıklandırma- peyzaj çalışmaları yapacaklarını söyledi. 
Belediye imkanları ile Yahşihan'ı çok daha iyi konuma getirerek geliştirmeye çalıştıklarını belirten Ahmet Sungur, park, altyapı ve peyzaj çalışmaları yaptıklarını söyledi. Sungur, ayrıca  Yahşihan'ın ünlü Yenişehir Mahallesi'nde Yurtkur Caddesi'nde ışıklandırma, peyzaj çalışmaları yapacaklarını söyledi. Yurt-Kur Caddesi'nde trafik yoğunluğunun da yaşandığını ifade eden Sungur, gerekli çalışmaları yaparak bu sorunu çözeceklerini belirtti. 
Emirler mahallesinde park çalışması yaptıklarını da hatırlatan Başkan Sungur, “Artık vatandaşlarımız parklarda çocuklar için oyun alanları, kamelyalar, süs havuzları istiyorlar. Biz de onlar için gerekli çalışmalar yapıyoruz. Yahşihan her şeyin en iyine layık. Hizmetleriniz sonuna vatandaşlarımız için devam edecek" dedi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!