Yabancı mankenlere sahne eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Yabancı mankenlere sahne eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 09:35

 Yabancı mankenlere sahne eğitimi

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın manken fabrikası Esline Ajans'ın dizi film, reklam ve klip çekimlerinde oynatmak için kadrosuna dahil ettiği yabancı mankenlere kamera önü eğitim veriliyor.

Esline Ajans, dizi, klip ve fuar sezonu öncesi yabancı manken kadrosunu büyütmek için çalışma başlattı. Bu amaçla farklı ülkelerden kadroya dahil edilen mankenlere eğitim verilmeye başladı. Ajans kurucusu Esra Keskinol, yabancı mankenleri seçerken birçok ayrıntıya dikkat ettiklerini belirtti. Bir mankenin sadece güzel olmasının yeterli olmadığını vurgulayan Keskinol, "Yabancı mankenlerde güzellik ve düzgün fiziğin yanı sıra Antalya'da tatil amaçlı olmamaları, çalışma izinlerinin bulunması veya Türk vatandaşı olmaları önemli ayrıntılar. Hepsine dikkat ederek yabancı manken kadromuzu oluşturuyoruz. Eğitim süreci ise daha sonra başlıyor" dedi.

Ajans kadrosuna dahil olan Kristina Kyslova, Olya Jumazljyva, Sahar Delnavaz ve Ksenia Malitova alışma sürecinin ardından eğitim programına dahil olacak. Defileler için yürüyüş, duruş ve podyum eğitimlerini alarak bilgilerini pekiştirmeyi hedefleyen mankenler aynı zamanda dizi, klip ve sinema filmi çekimlerinde başarılı olmak için kamera önü eğitimi alacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!