Xperia XA1 Plus artık Türkiye’de!

Güncelleme Tarihi:

Xperia XA1 Plus artık Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 09:44

Sony, orta sınıf akıllı telefonu Xperia XA1 Plus’ı Türkiye’de satışa sundu. Xperia XA1 Plus, 23MP arka kamerası, 5.5 inç Full HD geniş ekranı, tüm gün dayanan pil ömrü, ClearAudio+ Sony Ses Teknolojisi ve Akıllı Amplifikatörü ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Xperia XA1 Plus, aynı segmentte bulunan Xperia XA1 ve Xperia XA1 Ulta modellerinin melezi görünüme ve fiziksel ölçülere sahip. Geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan tasarım çizgileri de aynen korunmuş. Teknik açıdan bakıldığında da büyük yenilikler yerine küçük birkaç değişiklik bulunuyor.

Önceki Xperia XA1 modellerinde olduğu gibi MediaTek Helio P20 mobil platformu, 3 GB RAM ve 23 MP çözünürlüğünde arka kamera paketi bizleri karşılıyor. Yenilik olarak XA1 Plus, Sony standartlarının üstünde bir pil kapasitesiyle bizleri şaşırtıyor. Tam 3430 mAh büyüklüğünde bir pile yer veriliyor. Xperia arayüzünün pil optimizasyon yetenekleri ve düşük çözünürlükteki ekranı sayesinde uzun kullanım süresi vadediyor.

Xperia XA1 Plus artık Türkiye’de

Haberin Devamı

Xperia XA1 Plus’ın ekranı 5.5 inç boyutunda ve 1080p çözünürlüğe sahip. Bu anlamda XA ailenin ortanca üyesi konumuna yerleşiyor. Ailenin diğer üyeleri Xperia XA1’in ekranı 5 inç boyutunda ve 720p çözünürlüğünde iken Xperia XA1 Ultra’nın ekranı ise 6 inç boyutunda ve 1080p çözünürlüğünde. 

Xperia XA1 Plus, bu hafta itibarı ile 1.999 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile Vodafone ve perakende satış noktalarında satışa sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!