World of Tanks yeni modu için Bongfish birlikte çalıyor

Güncelleme Tarihi:

World of Tanks yeni modu için Bongfish birlikte çalıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 09:51

Wargaming, World of Tanks'in yeni modu için Bongfish ile çalışacakları haberini oyun severlere duyurdu. "Bongfish ile World of Tanks ekibi son derece uyumlu bir şekilde çalışarak epik savaşları nihayet test etmemizi sağlıyorlar."

Haberin Devamı

World of Tanks’in geliştirici ve yayıncı firması Wargaming geçtiğimiz pazartesi  yaptığı açıklama ile Avusturalyalı oyun geliştirici Bongfish ile oyunun yeni modu Frontline yani Ön Cephe’nin geliştirilmesinde birlikte çalışacaklarını söyledi. World of Thanks oyuncularına bu yeni modu test etme ve düşüncelerini geliştirici firmalara iletme şansı verilecek.

Yeni modda 30 kişiden oluşan takımlar epik tankları ile 9 km2’lik kocaman bir haritada savaşacak. Oyuncuların kendilerinden daha büyük haritalar, yeni kombat düzenleri ve daha büyük takımlarda savaşabilecekleri bir yapı istediğini belirten Worlds of Tanks geliştirme direktörü Milos Jerabek epik savaşları nihayet test edebileceğine de değindi. 

Wargaming resmi YouTube hesabından yayınlanan açıklama videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Videoda Türkçe altyazı desteği de bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!