Wolverine avı

Güncelleme Tarihi:

Wolverine avı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2015 21:52

İngiltere’de bir çocuk, annesi ve annesinin sevgilisi öldürüldü. ‘İnsan avı’ başlatan polis, şüpheli olarak evin ‘Wolverine’ hayranı oğlunu aramaya başladı. Polis, bölge halkını da uyardı: Tehlikeli ve bıçaklı.

Haberin Devamı

İNGİLTERE’nin Oxfordshire bölgesindeki Didcot kasabasında geçen cumartesi akşamı 6 yaşındaki Derin, annesi Janet Jordon (48) ve erkek arkadaşı Philip Howard (44) evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Wolverine avı

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan İngiliz polisi, ortadan kaybolan evin oğlu 21 yaşındaki Jed Allen’ın peşine düştü.

Wolverine avı

Polis, bölge halkını da Allen’ın kesici aletlere düşkün olduğu, X Men filminin ünlü karakteri Wolverine’e hayranlık duyduğu ve ‘tehlikeli’ olabileceği yönünde uyardı.

Haberin Devamı

Wolverine avı

BALTALI POZLAR

Gencin daha önce sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar da İngiliz basınında hızla yayıldı. Allen’ın fotoğraflarında parmaklarının arasına bıçaklar koyarak ‘Wolverine’ gibi poz verdiği görülüyor. Allen bir başka fotoğrafında ise elinde baltayla poz veriyor.

Wolverine, Marvel Comics tarafından yaratılmış, yayınlanan çizgi romanlarda süper kahraman karakteri. Romandan beyaz perdeye aktarılan filmde Wolverine karakterini Hugh Jackman canlandırıyor.

Wolverine avı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!