Vokalin fenomeni Ankara’da

Güncelleme Tarihi:

Vokalin fenomeni Ankara’da
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2014 01:36

Dünyanın farklı kentlerinde kapalı gişe gösterileri ile tanınan akapella grubu Voca People, ekim ayında Ankaralı müzikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Müzikal bir tiyatro olan Voca People, vokal sesleri ve A capellayı modern beat-box ile harmanlayarak diller, kültürler hatta galaksiler arasında köprü kuruyor. Dünyaya çarpan ve evlerine geri dönmek için enerjiye ihtiyacı olan bir grup uzaylının hikayesini anlatan müzikal 2009 yılından bu yana dünyanın pek çok yerinde binlerce izleyiciyle buluştu.

SADECE İNSAN SESİ

New York, Las Vegas ve Paris’te son 2 sezondur düzenli olarak sahnelenen gösteri, 2012 yılı “Theatrical Experience” dalında Lortel ödülüne layık görüldü. Videoları internette 55 milyondan fazla izlenen grup, bembeyaz kostümleriyle sosyal medyada fenomen haline geldi. Lady Gaga, Beatles, Adele, Queen, Maroon 5, Michael Jackson gibi pop sanatçılarının şarkılarının yanı sıra “The Godfather”, “The Pink Panther”, “Mission Impossible” gibi film müzikleri ve Beethoven’den Tchaikovsky’e klasik müziğin en önemli eserlerini dinleten grubun sloganı ise ”Hayat müziktir ve müzik hayattır.”
Şovda erken dönem müziklerden günümüze kadar popüler şarkıları sadece insan sesi ile seslendiren topluluk, seyirciyi de gösteriye dahil ediyor. Grubun eğlenceli gösterisi 17 ve 18 Ekim‘de Congresium Ankara’da Başkentlilerle buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!