Vize Festivali İrem Derici konseriyle sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Vize Festivali İrem Derici konseriyle sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2018 13:30

Vize Festivali İrem Derici konseriyle sona erdi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/VİZE(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ’nin Vize ilçesinde bu yıl gerçekleştirilen 11. Vize Tarih ve Kültür Festivali, İrem Derici konseri ile sona erdi.

Gece konserleri Vizeli Raca HipHop konseri ile başladı. Konser sonunda Belediye Başkanı Sedat Balkı Raca HipHop solisti Orhan Balık’a teşekkür ederek Vizeli şairlerin yazmış oldukları kitap ve plaket takdim etti. Gecenin ikinci sanatçısı Orhan Ölmez eğlenceli şarkılardan oluşan repertuvarı ile tüm konukları coşturdu. Orhan Ölmez’in harika sahne performansı ile geceye renk kattı.

Belediyenin icraatlarını anlatan Belediye Başkan Balkı festivale destek olanlar ile Vizeli yazar ve minyatür maket sanatçısından oluşan davetlileri sahneye davet ederek, festivale katkılarından ve Vizenin tanıtımına katkı sağladıkları için kendilerine teşekkür ederek plaket takdim etti. Havai fişek gösterisi konuklara muhteşem bir görsel şölen sundu. Gecenin sonunda sahne alan İrem Derici ise sevenlerine muhteşem bir konser sundu. Birbirinden hareketli şarkıları ile adeta gençleri coşturan İrem Derici’ye gecenin sonunda Belediye Başkanı Balkı tarafından Vizeli şairlerin yazmış oldukları kitap, çiçek ve plaket verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!