Seks Shop'lara kaçak Tentri Kantrit baskını

Güncelleme Tarihi:

Seks Shoplara kaçak Tentri Kantrit baskını
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2002 01:55

Tempo dergisinde yayınlanan seks shop'larla ilgili bir röportajdan sonra harekete geçen İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Beşiktaş ve Aksaray'daki iki seks shop'a baskın düzenledi.

Narkotik Şube ekipleri, yurda kaçak olarak sokulan ‘‘Tentri Kantrit’’ adlı uyarıcı damlanın seks shop'larda el altından satıldığı ihbarı üzerine iki dükkanda yaptıkları aramadan bir sonuç alamadı, ama dükkan sahiplerini ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına aldı.

Ekipler, yurtdışından kaçak yollarla getirilen ve cinsel istekleri uyarıcı etkisi olduğu belirtilen ‘‘Tentri Kantrit’’ isimli ilacın İstanbul'un değişik yerlerinde faaliyet gösteren seks shop'larda el altından satıldığı istihbaratı üzerine dün harekete geçti. Beşiktaş ve Aksaray'daki iki seks shop'a baskın düzenleyerek mağazaları didik didik arayan ekipler, ilaca rastlanmazken işyeri sahiplerini sorgulamak için Narkotik Şube'ye götürdüler.

Tempo Dergisi son sayısında yer alan bir röportajda, Batıda daha çok gençler ve eşcinseller tarafından cinsel gücü artırmak için ‘‘Poppers’’ adlı uyuşturucu niteliğindeki madde işlendi. Tempo muhabirinin röportaj yaptığı seks shop sahiplerinden birisi ‘‘Büyük ihtimalle Mali Şube peşime düşecek’’ diyerek Türkiye'de yasak olan, fakat büyük ilgi gören bu maddeyi el altından sattığını kabul ediyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!