AKP'den TÜPRAŞ yönetimine atama

Güncelleme Tarihi:

AKPden TÜPRAŞ yönetimine atama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2003 12:39

Kapatılan Refah ve Fazilet partilerinden Gaziantep Milletvekilliği ve Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığı döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yapan Kahraman Emmioğlu, hisselerinin önemli bir bölümü halka açık olan özelleştirme kapsamındaki Tüpraş Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

Haberin Devamı

Tüpraş'tan İMKB'ye gönderilen açıklamada şirkette boş bulunan yönetim kurulu üyeliğine Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in 24 Ocak 2003 tarihli oluruyla Kahraman Emmioğlu'nun atandığı belirtildi.

ERDOĞAN'IN GENEL SEKRETERİYDİ

Kahraman Emmioğlu, 20'nci dönemde Gaziantep Milletvekili olarak TBMM'ye girmişti. İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi mezunu olan Emmioğlu, milletvekili seçilmeden önce Tayyip Erdoğan'ın başkanlığı döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinde bulunmuştu. Emmioğlu, son yerel seçimlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmuştu.

Abdüllatif Şener daha önce de kardeşi Abdullah Şener'i yine hisselerinin büyük bölümü halka açık olan özelleştirme kapsamındaki Erdemir Ereeğli Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş yönetim kurulu üyeliğine atamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!