HABER

Yasemin Sarıyıldız eşi tarafından 11 kurşunla öldürülmüştü! Sanığa haksız tahrik indirimi uygulandı... Acılı baba isyan etti

Erzurum'un Horasan ilçesinde 20 yıllık eşi Yasemin Sarıyıldız'ı (38) 11 el ateş ederek öldüren Ezalettin Sarıyıldız, haksız tahrik ve takdiri indirim ile birlikte 20 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı. Yasemin Sarıyıldız'ın babası Hanifi Kurt, "Benim çocuğumu vurdular. 11 kurşun, bu bir katliam. Çocuğum öldü içim yanıyor. Türkiye hukukuna ben çok güveniyorum. Buna el atmalarını istiyorum" dedi.

Olay, 24 Ekim 2022 tarihinde Horasan ilçesine bağlı Alagöz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yasemin Sarılyıldız ve Ezalettin Sarıyıldız arasında tartışma çıktı. Ezalettin Sarıyıldız, tartışma sırasında silahla eşine 11 el ateş ederek öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan Ezalettin Sarıyıldız tutuklandı. Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, Cumhuriyet savcısı esas hakkındaki mütalaasında, sanık ile eşinin aralarında bir süredir huzursuzluk olduğu ve sık sık tartıştıkları ve 24 Ekim 2022 tarihinde yine tartışma yaşandığı sanığın, 11 el ateş ederek eşi Yasemin Sarıyıldız'ı öldürdüğünü kaydetti. Cumhuriyet savcısı sanığın 'Eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti. 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler