MAGAZİN

Yargı'nın 'Köksüz Nilüfer' sahnesi sosyal medyaya damga vurdu

Yargı’nın son bölümünde yer verilen “Köksüz Nilüfer” sahnesi, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizide, Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) ile Pınar Deniz (Ceylin) arasında iç hesaplaşmayı da içinde barındıran diyaloglar gündem oldu.

Uluslararası ödüllü Yargı’nın 81’nci bölümü, hem diziye yeni giren karakterleri hem de ağlatan sahneleriyle sosyal medyada çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Alican Yücesoy, Naşit Özcan, Sermet Yeşil ve Ayşegül Cengiz’in ilk kez rol aldığı Yargı’da; Ilgaz ve Ceylin arasında yaşanan yüzleşme, izleyenlere soğuk duş etkisi yaptı. Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan dizide Ceylin’in, “Hayatımda ilk defa içimdeki köksüz nilüferi ben sana demirledim!” repliği, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi sosyal medyada en çok paylaşım yapılan ve iletilen videolar arasına girdi.

“TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİM...”

Yargı’nın 81’inci bölümünün final sahnesi geceye damga vurdu. Ilgaz, Ceylin’e Fırat’ın eski sevgilisi olduğunu neden söylemediği sordu ve Ceylin’i bunu bilerek yaptığı konusunda suçladı. Yekta ile odadan çıkan Ceylin, duydukları karşısında şoke oldu ve açıklama yapma gereği hissetti. Ilgaz’la tanıştıktan sonra tüm hayatının değiştiğini; yaşam motivasyonunun Ilgaz’a duyduğu sevgi ve inanç olduğunu söyleyen Ceylin’in yaptığı konuşma izleyenlerin yüreğine dokundu.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler