Mercedesli gaspçılar kaçırıp tecavüz etti

Güncelleme Tarihi:

Mercedesli gaspçılar kaçırıp tecavüz etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2002 02:02

Lacivert Mercedesli 3 kişi, silah zoruyla kaçırdıkları 17 yaşındaki kıza sırayla tecavüz etti. Genç kızın cep telefonunu, çantasını ve parasını gasp eden tecavüzcüler aranıyor.

Kayseri'de, evine gitmek için taksi beklerken kaçırılan, daha sonra silah zoruyla art arda tecavüze uğrayan Y.U (17), ‘‘Yaşadığıma inanamıyorum’’ dedi. Alpaslan Mahallesi'nde evine gitmek için taksi beklerken kaçırılan Y.U., karakolda yaşadığı dehşeti şöyle anlattı:

Yalvardım bırakmadılar

‘‘Kafeteryada arkadaşlardan eve gitmek için ayrıldım. Duraktan taksi çağırdım. Bu sırada önümde 38 EP 680 plakalı, lacivert renkli, eski kasa bir Mercedes durdu. Biri arabadan indi. Diğerinde silah vardı. Beni zorla arabaya bindirdiler. Daha sonra Argıncık Stadı'nın bulunduğu boş araziye getirdiler. Burada, kafama silah dayayıp sırayla tecavüz ettiler. Yalvardım, ağzımı kapattılar. İşleri bitince, cep telefonumu, çantamı ve içindeki 210 milyonu gasp ettiler. Polise gitmeyeceğim sözünü verdim. ‘Gidersen öldürürüz' dediler. Ardından, fuarın önüne getirdiler. ‘Evine gidersin' diyerek, 2 milyon verip uzaklaştılar. Gördüğüm seyyar kebapçıdan, polise gitmek için yardım istedim. O da ‘Benim başımı belaya mı sokacaksın' diyerek, bıçak çekti, kovaladı. Polise sığındım. Yaşadığıma halen inanamıyorum. Çok korktum.’’

Plakası sahte çıktı

Polis, yaptığı araştırmada, Mercedes marka otomobile ait olduğu ileri sürülen plakanın sahte olduğunu belirledi. Önceki gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili soruşturma sürerken, tecavüzcü gaspçıların yakalanması için geniş çaplı operasyon yapılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!