İki Türk genci kazada ağır yaralandı

Güncelleme Tarihi:

İki Türk genci kazada ağır yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2007 11:57

İşyerine giderken hatalı dönüş yapan araca çarpan Audi marka otomobilde bulunen iki türk ağır yaralandı.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Hof kentinde dün meydana gelen trafik kazasında Murat Duman (31) ile Mehmet Atalay (28) isimli iki Türk ağır yaralandı. Helikopter ile Chemnitz Hastanesi'ne kaldırılan Manisalı Murat Duman'ın durumunun kritik olduğunu bildirildi. Hof şehir hastanesinde tedavi altına alınan Giresunlu Mehmet Atalay'ın ise hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı. Hatalı dönüş yaparak kazaya neden olan Alman Golf sürücüsünün de Hof'daki hastanede tedavi alındığı kaydedildi.

KAVŞAKTA MEYDANA GELDİ

Feci kaza dün saat 13.20 sularında Hof'daki Ernst Reuter Caddesi'ni kesen kavşakta meydana geldi. Arkadaşı Mehmet Atalayı'ı da yanına alarak Schwarzenbach/Saale'de bulunan Sandler firmasına işe gitmek için yola çıkan Murat Duman, Ernst Reuter Caddesi'nden giderken kavşakta hatalı olarak sola dönüş yapal Alman sürücünün idaresindeki Golf marka araçla burun buruna çarpıştı. Murat Duman'ın Audi marka aracı ile Alman sürücücü kullandığı Golf çarpışmanın şiddeti ile hurdaya döndü. Kısa sürede olay yerine gelen ilk yardım ekipleri durumu ağır olan Murat Duman'ı helikopterle Chemnitz Hastanesi'ne kaldırılmasını sağladılar. Mehmet Atalay ise Hof şehir hastanesinde tedavi altına alındı.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisine başlanan Manisalı Duman'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hof'ta tedavisi süren Giresunlu Mehmet Amalay'ın ise hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!