SPOR

Tugay Kerimoğlu efsanelerle birlikte sahaya çıktı

Glasgow Rangers’ın eski futbolcularından Fernando Rickseniçin düzenlenen özel maçta Tugay Kerimoğlu’da forma giydi. ALS hastalığına yakalanan Ricksen için bir araya gelen efsaneisimler Glasgow Rangers – Fernando All Star takımları olarak sahaya çıktı.Glasgow hayranlarının büyük saygı duyduğu Tugay Kerimoğlu, De Boer ve Gattusoile aynı takımda yer aldı. Kerimoğlu’nun takımı sahadan 7-4 mağlup ayrılırken,mücadeleyi 41 bin kişi izledi. RANGERS: Klos; Numan, Albertz, Malcolm, De Boer, Durie,Andrews, Lovenkrands, Negri, Lapaty, GattusoYedekler: Goram, Mols, Rae, Ball, Novo, Ferguson,Kerimoglu, Buffel, KontermanGoller: Durie, Lovenkrands, Buffel, Novo FERNANDO ALL STARS: Beasant; Sheringham, Anderton,Walker, Hofland, Musampa, Landzaat, Bosvelt, Perez, Facenna, LevchankoYedekler: Waterreus, Falco, Beattie, Pedro Ricksen,Geenan, Khizanishvili, MillerGoller: Sheringham, Perez (2), Anderton, Musampa, ,Beattie, Miller.
Glasgow Rangers’ın eski futbolcularından Fernando Rickseniçin düzenlenen özel maçta Tugay Kerimoğlu’da forma giydi. ALS hastalığına yakalanan Ricksen için bir araya gelen efsaneisimler Glasgow Rangers – Fernando All Star takımları olarak sahaya çıktı.Glasgow hayranlarının büyük saygı duyduğu Tugay Kerimoğlu, De Boer ve Gattusoile aynı takımda yer aldı. Kerimoğlu’nun takımı sahadan 7-4 mağlup ayrılırken,mücadeleyi 41 bin kişi izledi.
RANGERS: Klos; Numan, Albertz, Malcolm, De Boer, Durie,Andrews, Lovenkrands, Negri, Lapaty, GattusoYedekler: Goram, Mols, Rae, Ball, Novo, Ferguson,Kerimoglu, Buffel, KontermanGoller: Durie, Lovenkrands, Buffel, Novo 
FERNANDO ALL STARS: Beasant; Sheringham, Anderton,Walker, Hofland, Musampa, Landzaat, Bosvelt, Perez, Facenna, LevchankoYedekler: Waterreus, Falco, Beattie, Pedro Ricksen,Geenan, Khizanishvili, MillerGoller: Sheringham, Perez (2), Anderton, Musampa, ,Beattie, Miller.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler