HABER

Travis Scott konseri kabusa döndü

ABD'de düzenlenen Astroworld müzik festivalinde Travis Scott konseri sırasında yaşanan izdihamda insanlar ezildi. Olaylar sırasında 300'den fazla kişinin yaralandığı ve 8 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yaşanan korkunç anların yankısı devam ederken korkunç facianın sorumlusu aranıyor... Ve oklar konsere ara vermeyip şarkı söylemeye devam eden Travis Scott'a çevriliyor.

ABD'nin Teksas eyaletinde düzenlenen ve biletleri çok uzun süre önce tükenen Astroworld müzik festivalinde ünlü rapçi Travis Scott'ı dinlemek için akın eden binlerce kişi izdihama neden oldu. Yaklaşık 50 bin kişinin katıldığı festival alanında büyük bir trajedi yaşandı.

Yetkililer, Texas eyaletindeki Houston kentinde düzenlenen Astroworld Festivalindeki izdihamın, kalabalığın sahnenin önüne doğru ilerlemeye çalışmasından kaynaklandığını duyurdu. Kalp krizi geçiren 11 kişi hastaneye kaldırılırken sekizi kurtarılamadı. 50 bin kişinin katıldığı festivalde yaklaşık 300 izleyici de yaralandı.

Yaşananlarla ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Travis Scott, "Yaşananlar nedeniyle çok üzgünüm. Dualarım bundan etkilenenlerle ve aileleriyle" dedi ve ekledi: Trajik ölümlerin soruşturulması sürecinde Houston polisine tam desteğimi sunuyorum. Houston toplumuyla birlikte çalışarak yaraları sarma faaliyetlerine yardım edeceğim ve ihtiyaç duyan ailelere destek olacağım.

Ancak Scott'ın bu açıklaması tepkileri dindirmek yerine daha da artırdı zira gerek ABD basını gerekse dünya kamuoyunda tüm manşetler şarkıcının insanların ezilmesine ve seyircilerin canhıraş tepkilerine rağmen konserine devam etmesiyle ilgili. Guardian'da yer alan habere göre yaklaşık 50 bin kişinin katıldığı konserde yaşananlara rağmen sahneden inmeyen ve konsere devam eden Travis Scott'ı yüklü tazminat davaları bekliyor olabilir...

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler