HABER

Tıraş olmaya geldi, kalfayı eve gönderip hırsızlık yaptı

Sultangazi'de berber salonuna tıraş olma bahanesiyle gelen bir kişi, havlu alması için kalfayı evine gönderdi. Şüpheli, yalnız kaldığı iş yerindeki cep telefonu ve bir miktar parayı alarak kaçtı. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 10.30 sıralarında 50. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan erkek kuaförüne gelen bir kişi, sakal tıraşı olmak istediğini söyledi. Kalfa Ömer Faruk Kalyoncu (17), havluların ustası tarafından kuru temizlemeye götürüldüğünü, bundan dolayı kendisini tıraş edemeyeceğini söyledi. Şüpheli ise, Kalyoncu'ya 100 metre ilerideki evini tarif edip, oradan havlu alabileceğini söyledi.

Kalyoncu, tarif edilen yere gidip kapıyı çaldı. Bu sırada şüpheli, Kalyoncu'ya ait yaklaşık 4 bin lira değerindeki cep telefonunu ve kasada bulunan bir miktar parayı çalarak kaçtı.

Zile basmasına rağmen kapıyı açan olmayınca geri dönen Kalyoncu, şüphelinin gitmiş olduğunu ve cep telefonun yerinde olmadığını fark etti. İzlediği güvenlik kamera görüntülerinde ise şüphelinin hırsızlık yapıp ayrıldığını gördü.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler