HABER

Sultangazi'de dehşeti yaşayan kadın konuştu: 'Seni öldüreceğim' diye tehdit ediyor

Sultangazi'de komşularının araçlarını da yakan eski eşinin darbettiği iki çocuk annesi G.İ. ölüm tehditleri aldığını belirterek, "Gidecek yerim yok, çok mağdurum. Devletin bunları görüp bu adamın kötülük yapacağına karar verip içeri almaları lazım" diye konuştu. G.İ.'nin eski eşi Aydın Ö.'nün yolladığı ses kaydında ise 'o evi satıp paranın yarısını bana verecekler yoksa kafana sıkarım' dediği duyuluyor.

Sultangazi'de yaşayan biri 14 diğeri 18 yaşında iki çocuk sahibi G.İ, 2018 yılında evliliğinde psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığı için Aydın Ö.'den boşandı. Fakat boşanmaları eski eş Aydın Ö'nün şiddet göstermesinin önüne geçmedi. Boşandığı eşinden para isteyen Aydın Ö., G.İ.'yi takip ederek şiddet uyguladı, telefonla arayarak ölümle tehdit etti. Bununla da yetinmeyen eski eş G.İ'.nin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak para karşılığında ilişkiye girdiğini iddia edip numarasını ifşa etti.

G.İ. 5 yıllık süreçte eski eşi hakkında birçok suç duyurusunda bulunmasına rağmen şiddetin sonu gelmedi. Aydın Ö. geçtiğimiz yıl Bursa'da hırsızlık suçundan dolayı cezaevine girdi. 1 hafta önce tahliye olan Aydın Ö. İstanbul'a dönerek eski eşine dehşet yaşatmaya devam etti. Geçtiğimiz perşembe günü G.İ. sabah saatlerine işe gitmek için evinden çıktığı sırada Aydın Ö.'nün saldırısına uğradı. Yaralanan kadını komşuları kurtardı. Saldırgan Aydın Ö. tehdit ettiği komşularına bu sabah dehşeti yaşattı. Mahalleye gelerek 3 aracı ateşe verdi. 

“AYRILACAĞIM DEDİĞİMDE BANA BIÇAK ÇEKTİ, ŞİKAYETÇİ OLDUM EVİMİZİ YAKTI"

G.İ. yaşadığı şiddeti DHA'ya anlattı. Evli kaldıkları süreçte eski eşinin kirayı ödemediğini ve mağdur olduklarını belirten G.İ. “Ailesine karşı sorumlu birisi değildi. Kirasını ödemiyordu ev sahibi bizi dışarı çıkarıyordu. Ben dışarıda kalıyordum. Çocuklarım daha çok küçüktü ben çalışamıyordum. Sürekli geçinebilmek için eşya alıp satıyordu, kumar oynuyordu. Belli bir süre sonra ayrılmak istedim. Beni sürekli ölümle tehdit ediyordu. Ben bu tehditlerden dolayı bir süre ayrılamadım. Ayrılmak istiyorum dedikçe sürekli şiddet uyguladı. Ayrılacağım dediğim zaman bıçak çekti. Bende kızlarımı alıp hemen dışarı çıktım ve polise Haber verdim. Poliste gelip onu yaşadığımı evden almıştı. Karakola götürüp ifadesini aldıktan sonra bana ders vermek için geri dönüp evi yaktı. Bunu üzerine tekrardan şikayet ettim ve anlaşmalı olarak boşandık. Boşandıktan sonra bir sene boyunca çocuklarımı aldı. Çocuklarım sürekli başkalarının evinde kaldı. Çocuklarımı sürekli mağdur etti. Çocuklarımın velayetini tehdit ederek benden aldı. 1 sene boyunca beraber yaşadılar ama sonra bakamayıp geri verdi" diye konuştu. 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler