HABER

Sokak köpeklerini besleyen kadına tekmeli saldırı! 'Orada ölebilirdim'

Ankara'da Ömer Faruk G., sitenin içinde sokak köpeklerini beslediğini iddia ettiği komşusu Sultan T.'ye (57) 'uçan tekme' attı. Olay anı, güvenlik kamerasına yansırken, darp raporu alan Sultan T. ve arkadaşı Melek Ö. (34) ile Ömer Faruk G. ve babası Yüksel G., birbirlerinden şikayetçi oldu.

Sincan ilçesinde Yüksel G., komşuları Sultan T. ve Melek Ö.'nün sitenin çevresinde sokak köpeklerini beslemelerine tepki gösterdi. Tartışmanın büyümesiyle Yüksel G., oğlu Ömer Faruk G.'yi arayarak, durumu anlattı. Ömer Faruk G., sitenin önüne gelirken otomobilinin kayması sonucu park halindeki araçlara çarparak durdu. Araçtan inen Ömer Faruk G., koşarak Sultan T.'ye 'uçan tekme' attı. Sultan T. ise yere yığıldı. Baba Yüksel G. de bu sırada Melek Ö.'ye taş atıp, yumruk indirdi. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, biber gazı sıkarak tarafları ayırdı. Darp raporu alan Sultan T. ve Melek Ö., polis merkezinde ifade vererek, baba ve oğlundan şikayetçi oldu. Yüksel G. ile oğlu Ömer Faruk G. de hayvanseverlerden şikayetçi oldu.

Öte yandan olay anı, güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde Ömer Faruk G.'nin hızla sitenin önüne gelirken, aracının kayarak park halindeki araçlara çarpması, daha sonra araçtan inip koşarak Sultan T.'ye 'uçan tekme' atması ve ardından yaşanan arbede yer aldı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler