İşte Sinem'in sörf arkadaşı

Güncelleme Tarihi:

İşte Sinemin sörf arkadaşı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2002 01:17

Yılmaz Erdoğan'la hálá tartışması süren bir ayrılık yaşayan Sinem Güven, yeni bir arkadaş buldu. İstanbul'da akaryakıt istasyonları bulunan Ahmet Kemaloğlu ile Çeşme'de sörf yapan Sinem Güven, yeni arkadaşının yanından hiç ayrılmıyor.

BEŞ ay birlikte olduğu ünlü komedyen Yılmaz Erdoğan'la tartışma yaratan bir ayrılık yaşayan manken Sinem Güven, ayrılığın ardından Çeşme'de tek başına tatiline devam ediyordu. Ancak güzel mankenin yalnızlığı uzun sürmedi. Bu yaz sörf yapmaya merak salan Güven, İstanbul'da petrol istasyonları bulunan Ahmet Kemaloğlu'yla sörf yaparken Hürriyet objektifine yakalandı. Çeşme Joy Beach'te Kemaloğlu'yla sık sık bir araya gelen Sinem Güven, bir aşk yaşamadığını ve Kemaloğlu'nun ‘‘sörf hocası’’ olduğunu söyledi. Ancak Joy Beach yetkilileri, petrol işiyle uğraşan Ahmet Kemaloğlu'nun sörf yapmayı bilmediğini, onun da sörf öğrenmeye yeni başladığını açıkladılar.

‘‘Sevgilim değil, hocam’’ dediği petrolcü Ahmet Kemaloğlu'yla geceleri de beraber olan Sinem Güven, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'ndaki MFÖ konserini de yeni arkadaşıyla birlikte izledi. Çeşme'de evi olduğu için burada tatil yaptığını ve yeni bir ilişkiye hazır olmadığını söyleyen Sinem Güven'in Kemaloğlu'yla olan samimiyeti gözlerden kaçmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!