AKP iletiÅŸim merkezi açıldı

Güncelleme Tarihi:

AKP iletişim merkezi açıldı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 06, 2003 13:16

Vatandaşın 24 saat boyunca her türlü talep ve önerilerini telefon, internet, mektup, faks ve birebir iletebilecekleri AKP İletişim Merkezi (AKİM), parti genel merkezinde açıldı.

Haberin Devamı

AKİM'de 10 halkla ilişkiler uzmanı görev yapıyor. Vatandaşlar AKİM'e ''444 25 44'' numaralı telefondan ulaşabilecekler. İnternet kullanıcıları ise, www.akparti.org.tr  AKİM butonu aracılığıyla müracaatlarını yapabilecekler.

AKP Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, merkezin açılışında yaptığı konuşmada, halkın yönetime katılması, yönetimi denetleyebilmesi ve bilgi alabilmesinin demokrasilerin olmazsa olmaz koşullarından olduğunu söyledi.

ErdoÄŸan, AKÄ°M'in bir ilk olmasının yanı sıra parti ve hükümet programları ile Acil Eylem Planı'nda vatandaÅŸa taahhüt edilen birçok konunun yerine getirilmesine aracı olacağını belirtti.Â
  Â
SÃœREKLÄ° DENETÄ°M

AKİM'in daha önce İstanbul'da başlattıkları ve çok olumlu sonuç aldıkları ''Beyaz Masa'' projesinin bugüne uyarlanması olduğunu belirten Erdoğan, projenin hayata geçirilmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti.  
   Â
Böyle bir sistemin hayata geçirilmesinin partisinin sürekli denetlenmekten çekinmediğini gösterdiğini belirten Erdoğan,  partinin, halkın şikayetlerinden yararlanma yoluna gittiğini kaydetti.

Haberin Devamı

Erdoğan, bu sistemle, Türkiye'nin neresinde olursa olsun her bireyin devletin her kademesine ulaşabileceğini, talep ve şikayetlerini iletebileceğini, cevabını alacağını anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!