HABER

Şehit Kemal Aslan’ın komutanına yolladığı video duygulandırdı

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada 6 askerimiz şehit oldu. Acı haber tüm Türkiye'yi yasa boğarken şehitlerimizin kimlikleri de belli oldu. Şehitlerin arkalarında bıraktıkları hikayeler ise yürekleri dağladı. Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın şehit olmadan önce komutanına gönderdiği görüntü ve son whatsapp durumu görenleri duygulandırdı. Şehit babası Mehmet Aslan da sosyal medyadaki paylaşımında "Oğlum şehit oldu ne mutlu bana" ifadelerine yer verdi.

Irak'ın kuzeyinden acı haberi gelen Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın (22), şehit olmadan önce komutanına "Komutanım, şehit olursam bu videom sizde kalsın, saygılar" dediği bir video gönderdiği ortaya çıktı.

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit harekat bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristler ile çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan, şehit oldu. Şehidin acı haberi, Elazığ'daki ailesine ulaştırılırken, Aslan'ın şehit olmadan önce komutanına gönderdiği video ortaya çıktı. Görüntülerde, Şehit Aslan'ın, "Komutanım, şehit olursam bu videom sizde kalsın, saygılar" dediği duyuldu.

'VATAN SİZLERE MİNNETTAR'

Şehit Aslan’ın son whatsapp durumu ise görenleri duygulandı. Şehidin söz konusu durumdaki paylaşımda, 6 şehidin isimlerini tek tek yazarak, "Rabbim şehadetinizi kabul etsin. Vatan sizlere minnettar” yazdığı görüldü. Paylaşımın ardından kendisi de bir gün sonra vatan için şehit düştü.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler