HABER

Sarıyer'de aydınlatma direği bir anda yola düştü! O anlar kamerada

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde Tarabya sahil yolunda fırtına nedeniyle yerinden sökülen aydınlatma direği bir anda yola düştü. Sürücünün ölümden adeta kıl payı kurtulduğu olay araç kamerasına yansıdı.

Sarıyer Tarabya Sahil yolunda önceki gün saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda, yağış ve fırtına nedeniyle sahil yolundaki aydınlatma direği yerinden söküldü. Ardından direk olduğu gibi sahil yoluna devrildi. Trafiğin durduğu olayda, düşen direğin altında kalmaktan son anda kurtulan vatandaşlar korku dolu dolu anlar yaşadı.

Olayla ilgili konuşan Arda Yemen, “Biliyorsunuz Tarabya'da bir elektrik direği devrildi. Biz de oradan geçiyorduk. İnsanlar sokaklarda yürürken bu elektrik direklerine çok dikkat etsin. Az bir rüzgar olduğunda bile zangır zangır titriyor. BEDAŞ'ın bu direklere dikkat etmesi lazım, bakım olmuyor. Öyle dikiyorlar yıllarca orada kalıyor. Bunun kışı var yağmuru var karı var özellikle fırtınalı havalarda elektrik direkleri sallanıyor. Herhangi bir çocuk da geçebilirdi, araba da geçebilirdi, hamile bir vatandaş da geçebilirdi onun üstüne de devrilebilirdi. BEDAŞ'ın bunları biraz daha sağlamlaştırması şart” dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler