Rafet vazgeçti, Tuğba ise ’boşanacağım’ diyor

Güncelleme Tarihi:

Rafet vazgeçti, Tuğba ise ’boşanacağım’ diyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2003 01:53

Eşi Tuğba Altıntop'tan boşanmak için mahkemeye başvuran Şarkıcı Rafet El Roman, davadan vazgeçti. Başından beri boşanmaya karşı olan Tuğba Altıntop da fikir değiştirip Rafet El Roman'dan boşanmakta kararlı olduğunu açıkladı.

Tuğba Altıntop, Üsküdar 2'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki duruşmaya avukatı Tülay Yıldız'la geldi. Boşanma davasından feragat eden Rafet El Roman ve Avukatı Murat Basdili ise duruşmaya katılmadı. Mahkeme Başkanı, Tuğba Altıntop ile Rafet El Roman'ın boşanma kararını vermeleri ve savunmalarını tamamlamaları için duruşmayı erteledi. Duruşma çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tuğba Altıntop, 6 yaşındaki Suelnur ve 3 yaşındaki Şevvalnur'un velayetinin kendisine verilmesini istediğini söyledi. Eşi Rafet El Roman'ın kendisini aldattığını iddia ederek evlerini ayıran, daha sonra da podyumlara dönen manken Tuğba Altıntop, ‘‘Yaşadıklarım beni çok yıprattı. Çocuklarımı çok özledim. Umarım çocuklarımı en kısa zamanda görebilirim’’ dedi.

Eşi Rafet El Roman'ın kurban bayramını da kutlayan Tuğba Altıntop, ‘‘Rafet benim 6 yıllık eşim, onun hakkında kötü konuşamam. Ayrıca bu bana yakışmaz’’ dedi. Tuğba Altıntop, babaları ile birlikte Almanya'da yaşayan çocukları Suelnur ve Şevvalnur'u çok özlediğini tekrarlarken ‘‘Bir anne olarak onları görmeyi çok istiyorum, inşallah bu bayramda görebilirim’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!